Årets första play date...

2010-01-22 @ 09:48:14
I onsdags var årets första play date hemma hos Camilla och Tuva.

Först när vi kom fram så var det en liten stund med lek och sen lunchdax för småflickorna. Klantig som jag va så hade jag packat ner alla saker UTOM Sofias matburkar. Men som tur va så hade ju Camilla en del burkar så Sofia fick mat ändå. Efter det så va det till att klä på sig alla ytterkläder och gå ut. Vi gick en lång promis på 1½timma. Jätteskönt att få röra på sig! Tuva sov hela tiden medans Sofia va vaken en stund och så hon pratade om det hon såg. Men på vägen tillbaka så slockande hon med.

När vi kom in så var det dax för det obligatoriska fikat. Kaffe stod Camilla för och jag stod med prinsesstårta och kanelbullar. Barnen busade. Eller Sofia var mer vild än tam och Tuva tittade mest på. Sofia skulle vara överallt där hon inte fick, bordet där kaffet och tårtan stod va mest intressant.

Kl 15 åkte jag därifrån och stannade i Norrtälje och handlade lite mat på Willys. Hemma värmde jag lite rester till middag.

Några bilder från dagen:

   

   

Födelsedag...

2010-01-19 @ 21:32:31
Idag har det varit min födelsedag, jag fyllde 25år (läs 28år).

Dagen började bra. Jag vaknade kl 8.15. Kissnödig som bara den. Låg och lyssnade om jag hörde Sofia men inte ett ljud. Var tvungen att gå upp och kissa. Passade på att gå in och titta till Sofia. Hon sov så sött så jag gick och la mig igen. Strax före kl 9 ringde A så jag va tvungen att gå upp och svara, då vaknade även Sofia.

Runt kl 11 kom min pappa. Med sig hade han en prinsesstårta med rosa marsipan på. Supergod!

Till middag idag så gjorde jag potatisgratäng, hel kött bit i ugn och två sorters sås. Rödvinssås och en köttsås. Det va egentligen bara meningen att det skulle va rödvinssås, men köttsaften som kom ut kötter va så god, så jag blandade den med grädde och lite soya och lite redning och så blev det en kanon god sås!

I presentväg har jag inte fått så mkt, pengar, tårtan och 5st olika sorters ostar av A. Men jag är glad för det :)
RSS 2.0